Hirdetés

Minden eddiginél véresebb előzetesen az új Predator film

|

Nem fogta vissza magát a ragadozó a végső ízelítőben.

Hirdetés

Hamarosan visszatér a legendás ragadozó, az utolsó trailerben pedig nem bízza a véletlenre a dolgokat.

Hirdetés

Az Arnold Schwarzenegger fémjelezte 1987-es klasszikus Predator után számos formátumban megpróbálták folytatni a Ragadozó történetét, a végeredmény viszont többnyire teljesen felejthetőre sikeredett. Antal Nimród 2010-es rendezése talán a legerősebb közülük, most pedig a Durr, durr és csók, a Rendes fickók vagy épp a Vasember 3 írója, Shane Black igyekszik egy tökös akció-sci-fit letenni az asztalra a Ragadozóval a főszerepben. A végső előzetes is megérkezett a The Predatorhoz:

Egyértelmű, hogy Black filmje a dráma és a feszengős horrorok minden jellemzőjét maga mögött hagyta, közben egy stílusos, piszok laza élményt szeretnének elhozni a The Predatorral, amiben végtag valószínűleg nem marad majd a helyén.

Mit gondoltok, az előzetes alapján sikerült megtalálni a karakterhez passzoló stílust?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)