Hirdetés

Így néz ki az új Predator

|

Egy szemfüles fotósnak köszönhetően most jobban szemügyre vehetjük a készülő reboot brutális gyilkológépét.

Hirdetés

Már javában folyik a The Predator reboot forgatása, ám eddig még nem sok mindent tudunk a jövőre mozikba kerülő filmről. Most viszont érkezett egy apróság, ami lecsillapíthatja egy kicsit a rajongók kíváncsiságát.

A sci-fi mozi egyik fotósa, Jarrod Au töltötte fel az alábbi képet az Instagramra a vancouveri forgatási helyszínről, amin a predator egy tank tetején pózol, és jól láthatóan remekül érzi magát az emberek társaságában. Sőt, ha jobban megnézitek a fotót, akkor láthatjátok, hogy még a páncélozott járművet is egy predator vezeti. A filmben valószínűleg már nem lesznek ilyen jóban a szereplők.

✌🏼️✌🏼️ #predator2018 #vancouverfilm #setlife #productionstill #productionstills #predator #vancouverproduction

Jarrod Au - Photographer (@jauphoto) által megosztott bejegyzés,

Az újragondolt The Predator film előreláthatólag 2018. augusztus 3-án debütál a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)