Hirdetés

The Predator - berobbant az első előzetes

|

Megérkezett Shane Black Predator mozijának első trailere, amiből kiderül, elég furcsa módon indulnak be az események.

Hirdetés

Sokan utálják az Antal Nimród féle 2010-es Predatorst, de én személy szerint annyira szeretem a predatorokat, hogy még annak a mozinak is képes voltam megbocsájtani a hibáit. Remélhetőleg az ősszel érkező The Predatort már nem csak az ilyen lágyszívű rajongók fogják kedvelni, mint én.

Hirdetés

Erre pedig minden esély megvan, hiszen a legújabb adaptáció első előzetese meglehetősen pofásra sikerült. Mókás egyébként, hogy a filmet az a Shane Black rendezi, akit az 1987-es Ragadozóban még Hawkinst játszotta, arra pedig mindannyian emlékszünk, hogy karaktere sorsa hogyan alakult a filmben. 

Most viszont kanyarodjunk gyorsan vissza az új film előzeteséhez, hiszen úgyis ez érdekel benneteket. Mutatjuk a teaser trailert: 

A The Predator 2018. szeptember 13-án érkezik meg a magyar mozikba. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)