Hirdetés

The Predator - fura ellenfélre akad a címszereplő

|

Az embereknek nincs esélyük a ragadozó ellen, de az új előzetes záró képkockái egy méretes ellenséget mutatnak meg.

Hirdetés

Alig egy hónapja mutattuk meg Shane Black mozijának első előzetesét, de máris befutott egy új The Predator kedvcsináló videó. 

Hirdetés

A friss trailerben egyértelműen az akción van a hangsúly, a Földre érkező ragadozó nem cicózik, gondolkodás nélkül szétkap mindenkit, aki az útjába kerül. Az előzetes azonban egyértelművé teszi, sosem lehetünk biztosak abban, hogy ki a ragadozó és ki a préda. Figyeljetek nagyon a záró képsorokra! 

Az előzetes utolsó másodperceiben feltűnő túlméretezett ragadozó láttán egyelőre még vakarjuk a fejünket, az Antal Nimród-féle Ragadozókban nem sült el feltétlenül jól az, hogy a predatorok között több alfajt is megvillantottak. 

A The Predator 2018. szeptember 13-án érkezik a mozikba. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)