Hirdetés

The Punisher - a sorozat készítője a folytatásról beszélt

|

Még csak alig jelent meg a sorozat a Netflixen, a rajongók már a következő évadról kérdezgetnek, a showrunner pedig válaszolt is.

Hirdetés

Nemrég debütált a Netflixen a The Punisher sorozat 13 részes első évadja, amiben Jon Bernthal alakítja a címszereplőt, és ahogy az lenni szokott, ismét vannak olyanok, akik rövid időn belül végigpörgették az összes epizódot és valószínűleg már a folytatást néznék, de arra sajnos még várniuk kell.

Hirdetés

Steve Lightfoot az Entertainment Weekly-nek adott interjújában mesélt a sorozatról, és a második évad is szóba került, amiről a showrunner nem mondott túl sok konkrét dolgot. Lightfoot nem tudja, hogy működik az új évadok berendelése a Netflixnél, de gyanítja, ha egyszer megszületik a döntés, akkor szólnak a Marvelnek, akik pedig őt értesítik, és folytatódhat is a kaland.

Azt is hozzátette, hogy nagyon izgatott a folytatás kapcsán, és az első évad vége alapján bármit csinálhatnak a karakterekkel a második szezonban.

Nektek hogy tetszett a The Punisher sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)