Hirdetés

The Simpsons - itt a LEGO epizód teljes előzetese

|

A Simpson család 550. részét a LEGO kaland esetében is alkalmazott technológiával alkották meg. Zseniális lesz, itt a trailer.

Hirdetés

Mint a The Simpsons aktív rajongója és követője, egy hangyányit aggódtam (aggódom?) amiatt, hogy az Egyesült Államokban május 4-én vetített The Simpsons Lego Spectacular nem lesz jó.

Tény, hogy a karakterek furán néznek ki, főleg Homer nehezen felismerhető, de megnézve a Brick Like Me nevű epizód alábbi trailerét már kevésbé vagyok kétkedő. A Simpson család ezen epizódjában minden legóból lesz, aki látta a LEGO kalandot, az tudja, milyen minőségre, megvalósításra és legós poénokra számíthat, de a való világ helyett a sorozat 3D-s világát keverik bele az egészbe. 

A magyar premier dátuma nem ismert, de nem kell majd sokat várni rá. Szerintetek milyen lesz ez a rész? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)