Hirdetés

A Simpson család - további két évaddal meghosszabbították a sorozatot

|

Már biztosan lesz 31. és 32. szezon, a színészek is maradnak.

Hirdetés

A Simpson család jelenleg a TV-történelem egy legrégebb óta futó sorozata, de a Fox láthatóan nem szeretné meghagyni még az esélyét sem annak, hogy valaki utolérje ezt a rekordot. A széria hivatalos Twitter oldala ma bejelentette, hogy két további évad még biztosan érkezik.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint mindkét szezonra leszerződtették az eddigi szinkrongárdát is, bár a szerződéseikben szereplő megkötések egyelőre ismeretlenek.

A rajongók szerint a sorozat minősége egyébként egyre gyengébb, de maga a franchise ettől függetlenül fenntartotta a nézők érdeklődését. Meglátjuk, hogy ez akkor is megmarad-e, miután lement a 713. rész is. Korábban felmerültek pletykák, hogy a Fox új tulajdonosának, a Disney akkor járna igazából a legjobban anyagilag, ha véget vetne Simpsonék tévés pályafutásának. A jelek szerint azonban erről szó sincs. 

Ti követitek még a sorozatot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)