Hirdetés

The Suicide Squad - Idris Elba mégsem Deadshotot alakítja?

|

Egyre kevésbé tűnik valóban rebootnak az új film.

Hirdetés

Eredetileg ugyebár arról szóltak a hírek, hogy nem közvetlen folytatás, hanem egyfajta reboot lesz James Gunn új filmje, a The Suicide Squad - nem véletlen tehát az sem, hogy a hivatalos cím végére nem került oda a kettes szám, bár tényleg egyszerűbb úgy emlegetni a mozit, hogy Suicide Squad 2. Nemrég azonban Jai Courtney arról beszélt, hogy karaktere, Captain Boomerang visszatér a filmben, sőt most arról érkeztek hírek, hogy Viola Davis is újra Amanda Waller szerepébe bújik, azt pedig korábban is tudtuk, hogy Harley Quinnt újra Margot Robbie alakítja. Ez már rögtön három visszatérő karakter, de a szereposztás kapcsán most egy újabb csavarról kaptunk hírt. 

Hirdetés

A kezdetektől fogva arról volt szó ugyanis, hogy Idris Elba azt a Deadshotot fogja eljátszani, akit Will Smith keltett életre az első részben. A legújabb pletykák szerint azonban erről koránt sincs szó, Elba egy teljesen új karaktert kap majd a The Suicide Squadban. Sajnos arról egyelőre nem érkeztek hírek, hogy egészen pontosan ki is lehet ez az új szereplő. A Warner Bros. sem nyilatkozott még az ügyben, tehát hivatalos megerősítésről nincs szó, egyelőre érdemes a helyén kezelni az egész felvetést. 

Egyből felmerült a rajongókban az ötlet, hogy a változtatásra azért volt szükség, mert Smith esetleg visszatérhet, mint Deadshot. Erre azonban nagyon kevés az esély, hiszen nem azért távozott a filmből, mert bárkivel is összebalhézott volna. Egészen egyszerűen arról volt szó, hogy nem fért bele a forgatás a színész naptárába, ami érthető okokból már jó előre tele van tömve lekötött szerepekkel. 

Elvileg idén ősszel kezdődik el a forgatás, a bemutatót pedig 2021 augusztusára tervezi a stúdió. Addig még rengeteg időnk van arra, hogy végre kiderüljön, mennyire reboot is ez a reboot. 

Ha tényleg nem Deadshotot alakítja majd Idris Elba, akkor szerintetek melyik képregényhős szerepe passzolna hozzá a leginkább? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)