Hirdetés

Lezárultak a The Suicide Squad forgatási munkálatai, James Gunn érzelmes üzenettel búcsúzott

|

Sajnos még elég messze van a film premiere, de úgy tűnik, gördülékenyen halad a munka.

Hirdetés

A 2016-os Suicide Squad - Öngyilkos osztag nem éppen a DC filmes univerzumának legkiemelkedőbb darabja, azonban jövőre visszatérnek az antihősök, és talán egy ütősebb kalandban láthatjuk őket viszont. Jó hír, hogy a produkció egyik legfontosabb részével már végeztek is a készítők.

Hirdetés

A film rendezője, az MCU-ban is tevékenykedő James Gunn a saját Instagram-oldalán számolt be arról, hogy véget ért a The Suicide Squad forgatása, ami bizony több szempontból is örömteli hír. Először is ez azt jelentheti, hogy valószínűleg simán haladnak a munkálatok, és így jó eséllyel nem fog csúszni a megjelenés. Illetve a közeljövőben, az utómunkálatoknak köszönhetően talán megkaphatjuk a film első előzetesét is.

Gunn a posztban kitért arra, hogy édesapját a forgatás kezdete előtt két héttel vesztette el, kutyája pedig két héttel a munkák befejezése előtt halt meg, szóval egy elég kemény időszakon van túl, ennek ellenére azonban ez a forgatás volt a legkiemelkedőbb számára az eddigi munkái közül. A következő sorokban pedig a stábot és annak szakmai profizmusát dicsérte. 

Persze a premier még így is odébb van, ugyanis a film a tervek szerint 2021. augusztus 6-án debütál az Egyesült Államokban. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)