Hirdetés

The Suicide Squad - újabb karakter kapcsán merült fel Idris Elba neve

|

A legújabb pletykák alapján egy olyan rosszfiút játszhat el a színész, akit szintén jól ismerhetnek a DC-s képregények rajongói.

Hirdetés

Elég biztosnak tűnik, hogy Idris Elba szerepelni fog a James Gunn által rendezett The Suicide Squadban, de egyelőre nem tiszta, pontosan kit fog alakítani. Eleinte arról beszéltek, hogy Deadshotot játszhatja, aztán később Deathstroke-kal is összefüggésbe hozták, de már egy harmadik névről is pletykálnak.

Hirdetés

Az a hír járja, hogy Elba nem a halálos lövész, de még csak nem is a maszkos zsoldos bőrébe bújik majd a filmben, hanem Ben Turnert, vagyis Bronze Tigert alakíthatja majd. A villámgyors reflexekkel rendelkező harcművész 1975-ben mutatkozott be, és a képregényekben tagja volt a Suicide Squadnak. Ráadásul már a TV-k képernyőjén is találkozhattunk a karakterrel, ugyanis Michael Jai White alakítja őt a Zöld Íjász sorozatban.

Ezen felül állítólag a készítők már tárgyalnak Benicio Del Toróval is, aki a film főgonoszát játszhatja majd. Természetesen ezeket csak pletykaként szabad kezelni, mivel hivatalos megerősítés egyik információ kapcsán sem érkezett.

Szerintetek melyik szerep illene legjobban Idris Elbára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)