Hirdetés

The Suicide Squad - Idris Elba lehet Deathstroke?

|

Továbbra is pörögnek a pletykák a rebootolt Öngyilkos Osztag kapcsán, és Idris Elba neve nem először bukkan fel.

Hirdetés

A legjobb esetben is csak felemásnak nevezhető Öngyilkos Osztag után csak reménykedni tudunk abban, hogy a készülő reboot egy fokkal színvonalasabb élménnyel fog kecsegtetni. Az sem kizárt, hogy végül mégiscsak Idris Elba lesz Deathstroke James Gunn filmjében.

Hirdetés

A galaxis őrzői írő-rendezője által dirigált Öngyilkos Osztag reboot, a The Suicide Squad javában keresi a maga antihőseit. Azt már tudjuk, hogy újragondolás ide vagy oda, Margot Robbie visszatér Harley Quinn szerepében, hasonlóan a Jai Courtney-féle Bumeráng Kapitányhoz. Továbbá Viola Davist is viszontláthatjuk majd, sokak nagy örömére pedig úgy fest, hogy John Cena is csatlakozik az őrült csapathoz.

Az sem új, hogy Idris Elba is tiszteletét teszi az új The Suicide Squadban, a színész nevét a reboot 2016-os bejelentésekor pedig azonnal a korábban Will Smith által megformált Deathshot karakterével hozták összefüggésbe, ám a stúdió úgy döntött, inkább egy teljesen új karaktert adnának Elbának. Egy Twitteren terjedő pletyka viszont azt állítja, hogy nem éppen megbízható értesülések szerint Elba nevét a DC univerzum egyik ikonikus szereplőjével, Deathstroke-kal kapcsolatban emlegetik a film körül.

Mindenképp kezeljétek fenntartásokkal ezt a pletykát, már csak azért is, mert Deathstroke karakterét egyszer már megmutatták nekünk Az Igazság Ligája stáblistás jelenetében, ott pedig Joe Manganiello alakította a karaktert - sőt elvileg eredetileg a The Batman moziban tűnt volna fel újra, de azt a filmet annyiszor írták már át, hogy nehéz is lenne számon tartani. Az IMDb-n egyébként még mindig szerepel egy önálló Deathstroke mozi és a Justice League Part Two is Manganiello neve mellett, de cseppet sem véletlen, hogy nincs ezen filmek mellett dátum, vagy bármiféle komolyabb infó, jelenleg nem úgy fest, hogy valaha elkészülnek. 

Nektek mennyire jönne be, ha Manganiello helyett ezúttal tényleg Idris Elba öltené fel a legendás zsoldos jelmezét? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)