Hirdetés

The Suicide Squad - John Cena is csatlakozik a stábhoz?

|

Elmondhatatlanul szeretnénk, hogy egy olyan karaktert játsszon, aki láthatatlanná tud válni.

Hirdetés

Jó eséllyel közeleg a napja annak, amikor John Cena, a pankrátorból lett mémember, végre csatlakozhat egy igazi nagyszabású képregényfilmhez. Rengeteg B-kategóriás mozi és apró cameo után nemrég kapott végre egy súlyosabb melót, és így tavaly szerepelhetett az ŰrDongóban, de a jelek szerint ismét egy nagyszabású projekthez lehet köze.  

Hirdetés

Könnyen lehet ugyanis, hogy legközelebb már a James Gunn-féle Suicide Squadban láthatjuk, mivel legutóbbi híresztelések szerint Cena éppen komoly tárgyalásokat folytat a stúdió fejeseivel a The Suicide Squad kapcsán. Azt persze egyelőre még nem tudjuk, hogy pontosan kit is alakítana, de várhatóan egy új karaktert fog megformálni, már ha megkapja rá a lehetőséget.

A jelenlegi tervek szerint idén ősszel kezdik forgatni a filmet, így a közeljövőben több hírre is számíthatunk a szereposztások kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)