Hirdetés

The Suicide Squad - Peter Capaldi is csatlakozik a stábhoz

|

A színész már nagyon közel áll a megegyezéshez a bennfentesek információi szerint.

Hirdetés

Egyre több színész csatlakozik a James Gunn rendezésével készülő új The Suicide Squad mozi stábjához, és az első filmből visszatérő szereplők mellett több nagy nevet is sikerült már igazolni a produkcióhoz.

Hirdetés

A legfrissebb információk alapján Peter Capaldi, a Doctor Who legendás időlordját 2013 és 2017 között alakító skót színész egy egyelőre nem megnevezett szerepben lesz látható a filmben. Rajta kívül a Saturday Night Live humoristája, Pete Davidson is fel fog bukkanni egy kisebb szerepkörben. A Deadline forrásai szerint pedig szeptember 11-én már a teljes stáb össze fog állni, és utána kezdik a forgatásokat.

Az új The Suicide Squadban visszatér a 2016-os filmből Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis és Jai Courtney is, Capaldi és Davidson előtt pedig már csatlakozott a produkcióhoz Idris Elba, John Cena és Nathan Fillion is.

Ti örültök, hogy az egykori Doktor is feltűnik majd a képregényfilmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)