Hirdetés

The Suicide Squad - címet és megjelenési dátumot kapott James Gunn filmje

|

Nem egy sima folytatás lesz Gunn Suicide Squad mozija.

Hirdetés

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Marveltől nem épp kedélyes körülmények között távozó James Gunn fogja írni a második Suicide Squad mozit. Most viszont kiderült egy s más a film kapcsán, ami a jelek szerint nem egy egyszerű folytatás lesz. 

Hirdetés

Kezdjük rögtön a címmel, ami nemes egyszerűséggel The Suicide Squad lesz. Igen, hiába keresitek a címben a kettes számot, ez a tény pedig még jobban ráerősít azokra a híresztelésekre, hogy Gunn teljesen tiszta lappal indulhat, egyfajta soft reboot lesz az új mozi - annak pontos részletei még nem ismertek, hogy esetleg ki térhet vissza a régi stábból, az viszont biztos, hogy Margot Robbie-t láthatjuk majd a 2020-as Birds of Preyben. Ha már dátumoknál tartunk: kiderült az is, hogy mikor kerülhet moziba a The Suicide Squad. A nagy nap egészen pontosan 2021 augusztus 6-án lesz. Elég sok forrásból érkeznek híresztelések azzal kapcsolatban is, hogy Gunn nem csak írni fogja az új Suicide Squad mozit, hanem valószínűleg a rendezői székbe is ő huppan majd be. Ez egyébként teljesen logikus lépés lenne a stúdió részéről. 

2021-et érdemes lesz már most vastag piros filccsel bekarikázni a naptárban a DC-rajongóknak, ugyanis a most említett The Suicide Squad mellett ugyanebben az évben érkezik a The Batman is, illetve 2021 május 21-én várható a DC Super Pets. Utóbbi egy animációs mozi lesz, amiben a DC Comics leghíresebb állatkái tűnnek fel, mint például Superman kutyája, Krypto, Batman ölebe, Ace, és persze Supergirl cicája, Streaky.

Nektek mennyire jön be az, hogy kvázi soft reboot lesz a The Suicide Squad?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)