Hirdetés

The Transporter Refueled - itt az első trailer a Szállító rebootról

|

Befutott az első trailer a Luc Besson gondozásában készült Szállító újragondolásából.

Hirdetés

Hamarosan újra felbőg az Audi motorja, ám a Szállító öltönyét ezúttal nem Jason Statham fogja magára ölteni. A Trónok Harcából ismert Ed Skrein kapta a lehetőséget, hogy Frank Martinként beüljön a volán mögé és csomagszállítással foglalatoskodjon. A Cinestar szerint a rebootért Luc Besson csapata a felelős, talán még az is előfordulhat, hogy jobb lesz, mint az eredeti. 

Az előbbi kijelentésemmel nem kötelező egyetérteni, én személy szerint sosem voltam a Szállító széria rajongója, de tény, hogy egy adag popcornt azért el lehet rajtuk fogyasztani. Egyelőre fogalmunk sincs, hogyan fog kinézni ez az egész Statham nélkül, de mi azért bizakodunk abban, hogy azt a szintet sikerül megütnie a filmnek, mint amit a 2002-ben végrehajtott száguldás során tapasztalhattunk. A rendezői székbe Camille Delamarr ült, a forgatókönyv elkövetői (Besson mellett) pedig az Exodus: Istenek és királyok tollforgatói, Bill Collage és Adam Cooper. Lentebb látható a film egyik hivatalos plakátja, illetve legelső trailere. 

 

Amúgy a főgonosz szerepét Ray Stevenson szakította le, szóval van miben reménykednünk. A reboot premierje június 19-én esedékes, meglátjuk, mit hoznak össze Bessonék. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)