Hirdetés

Napi büntetés: a pap, aki dinoszaurusszá változik, és megeszi a nindzsákat

|

Nem, nem mi találtuk ki. Ez egy teljesen valódi film, még előzetes is van hozzá.

Hirdetés

Ahhoz már egészen hozzá vagyunk szokva, hogy autók változzanak robotokká, vagy kisgyerekek változzanak nagydarab szuperhősökké. De a The Velocipastor trailerére azért így is lesokkolta a szerkesztőséget.

Hirdetés

A Velocipastor egy papról szól, aki egy átok miatt átváltozik vérengző dinoszaurusszá. A kettősség miatt lelkében felgyülemlett borzasztó érzelmeket aztán úgy vezeti le, hogy széttép pár nindzsát. Mert hogy ebben a filmben azok is lesznek. Ne tegyetek fel kérdéseket, nincsenek nálam a válaszok...

A lenti trailer biztosít mindnyájunk arról, hogy egy olyan élmény vár ránk, amilyet még sosem tapasztalhattunk.

Premier dátum még nincs, ami sajnálatos azoknak, akik szabadidejüket az IMDB legrosszabbjainak felkutatásával töltik. Alig várjuk, hogy kijöjjön, összehívhassuk a haverokat, és némi baracklé társaságában sírva röhöghessünk rajta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)