Hirdetés

Nem adják le a The Walking Dead évadzáróját a koronavírus miatt

|

Mivel nem tudják befejezni az utolsó rész munkálatait, azt csak valamikor később, az évadtól függetlenül láthatjuk.

Hirdetés

Sok mindenbe bekavar a mára már valamilyen formában szinte mindenkit érintő koronavírus. A filmes-sorozatos világban premiereket halasztanak, forgatásokat csúsztatnak, és sajnos hiába lehet már sok mindent megoldani home office-ból, van, amit nem lehet áthidalni.

Hirdetés

Az AMC bejelentette, hogy a tervezett április 12-ei helyett az április 5-én leadott 15. epizóddal zárul a The Walking Dead 10. évada, mert a koronavírus miatt kialakult helyzet következtében a 16. rész utómunkáit nem tudják befejezni. Ez az évadtól különállóan, valamikor később mutatkozhat be. Érdeklődve várjuk, mennyire érezzük majd befejezettnek a szezont; gondoljunk arra, hogy a "kit vert agyon Negan"-cliffhangernél rosszabb már nem jöhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)