Hirdetés

Ezeket a sorozatokat töltötték le a legtöbben 2018-ban

|

A TorrentFreak jelentése alapján meg tudjuk mutatni azt a tíz sorozatot, ami a tavalyi évben a legnagyobb kalózforgalmat termelte.

Hirdetés

Az elmúlt hat évben mindig a Trónok harca volt a legnépszerűbb széria a torrentoldalakon, de mivel tavaly nem volt új évad, így a helyét 2018-ban a The Walking Dead vette át. Ezzel együtt a teljes toplista változott kicsit.

Hirdetés

A lista nagy részén egyébként régi ismerősök köszönnek vissza, köztük egy új arccal. A DC Universe Titans szériája az első szezonjával be is verekedte magát a Top 10-es listába.

10. Suits
09. Legends of Tomorrow
08. Westworld
07. Supernatural
06. Arrow
05. Titans
04. Vikings
03. The Big Bang Theory
02. The Flash
01. The Walking Dead

A listát a TorrentFreaknek köszönhetjük, akik a BitTorrent forgalmi adatokból állították össze a Top 10-et. A számokat a nyilvános torrent oldalak statisztikáiból szedték össze, de elmondásuk szerint ez még így is csak egy apró részét képezik a teljes torrentforgalomnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)