Hirdetés

Szavazz: hogy tetszett a The Walking Dead 7. évadának új része?

|

Amerikában vasárnap, nálunk pedig hétfőn indult el a 7. évad második fele egy az első feléhez képest eltérő hangulatú epizóddal. Neked hogy tetszett?

Hirdetés

Valószínűleg mindenkiben élénken él még az évad nyitóepizódjának emléke. Megsírattuk Abrahamet és Glennt, megismertük, milyen igazából Negan, aki aztán még sok-sok részen át csúnyán bánt az alexandriaiakkal. Rick végre összekapta magát, most továbbhaladunk a képregény egy újabb fontos eseménye felé. 

Nagyon jó, hogy Rick végre nem nyavalyog, és ellentétben másokkal, nem törődik bele abba, hogy csicskáztatják. A részben láthattuk, hogy a Hilltopnál nagyon érik egy vezetőváltás, Ezekiel serege elég sokat tudna segíteni, és azért valahol mindenki érzi, hogy nem jó a jelenlegi helyzet, de nem mindenki mer változtatni. Most pár rész alighanem még arról fog szólni, hogyan használja ki diplomáciai adottságait Rick, és hogyan von be esetleg még több embert a háborúba. Mondjuk azokat, akik a végén körülállták. Tényleg, szerintetek hova ment Gabriel, és ki ült mellett a kocsiban, amikor elhajtott a rész elején? Írjátok meg kommentben, és szavazzatok is alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)