Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett a The Walking Dead 7. évada?

|

Tegnap este itthon is levetítették a 7. évad utolsó részét, így most már beszélhetünk arról, mi volt jó és rossz a szezonban.

Hirdetés

Rettentően vegyesek az érzéseim, és eljutottam oda, hogy elgondolkodjak azon, miért nézem még mindig a The Walking Deadet. Már a legutóbbi évadzáró olcsó cliffhangere is kiverte a biztosítékot, és bár Negan szerintem egy jó karakter egy jó színésszel, kevés ahhoz, hogy elvigye a hátán a szériát. A túlélők csapatából egy olyan embert nem tudok mondani, aki a szívemhez közel áll. Talán Maggie, ő elég menő, de már Daryl sem a régi.

A 7. évad úgy zárult, ahogy a képregény 19. felvonása: rendeződött, ki kinek az oldalán áll, és belengették, hogy keződik a háború. Egy kicsit vártam, hogy már az évadzáróban elindítják, de rendben van, így is kerek lett az egész. Úgy ért véget, hogy nyugodt szívvel el tudom most engedni, mert sok volt a nyüglődés, a töltelék, és aránylag kevés az emlékezetes pillanat; és ahogy a pár résszel ezelőtti CGI őz kinézett, az nem méltó egy ekkora nézettségű és költségvetésű sorozathoz.

Ti hogy látjátok? Visszatértek még a következő évadra, vagy ideje más szériát keresni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)