Hirdetés

The Walking Dead 7. évad - nem az lesz a legdurvább, hogy kiderül, ki halt meg

|

A The Walking Dead hetedik évadának első részéből megtudjuk, ki volt Negan ütőjének másik végén, de ez csak egy a sok durva pillanat közül, ami az epizódban ránk vár.

Hirdetés

Körülbelül három hét van még hátra a The Walking Dead visszatéréséig. Talán soha nem akartunk még jobban választ kapni egy kérdésre, mint most.

A hatodik évad végén azért nem tudtuk meg, kinek a fejét csapta szét Negan Lucille-lel, mert a leleplezés egy új történet kezdete lesz, az áldozat elvesztése komolyan befolyásolja a további eseményeket, az életben maradó szereplők viselkedését és egymáshoz való viszonyát. Az első néhány percben választ kapunk, de a rendező Greg Nicotero szerint annyi minden történik még, hogy az már majdnem túl sok.

"Csak egyre rosszabb lesz. Mélyebbre és mélyebbre és mélyebbre és mélyebbre megy az egész."

- fogalmazott. Állítása szerint ez volt a legnehezebb epizód, amit valaha rendezett, az évad pedig azért is különleges, mert most először látjuk majd Ricket igazán riadtnak. Széthullik a csapat, megváltozik a hierarchia, valaki más léphet az élre. 

A The Walking Dead 7. évadának első részét október 24-én 22:00-tól vetíti itthon a FOX.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)