Hirdetés

The Walking Dead - ezért kellett az a bizonyos váratlan fordulat

|

A The Walking Dead 8. évada első felének záróepizódjában történt valami, amire a képregényolvasók sem számítottak. Most megtudtuk, mi áll a háttérben. Spoilerek következnek.

Hirdetés

Aki eddig eljutott az olvasással, az valószínűleg tudja, hogy a cikk igazi, 100%-os spoilereket tartalmaz, úgyhogy ha ennek ellenére továbbolvastok, nem vállaljuk a felelősséget a bekövetkező károkért és lelki sérülésekért.

Hirdetés

Most, hogy ezt tisztáztuk, nézzük a 8. évad 8. részének legfontosabb pillanatát, ami nyilván az epizód végére került. Az egyébként sem túl jó passzban lévő Carl megmutatta Rickéknek, hogy a testén megharapta egy zombi, ami ugye a biztos halál jele, még ha nem is láttuk végleg elaludni a fiút. Ha a teste eltávolítható részén érte volna a sérülés, azt még talán meg tudták volna oldani, de így már nem tehetnek sokat. 

A Carlt alakító színész, Chandler Riggs ezért nem is titkolja, hogy elhagyja a sorozatot. Egy interjúban elmondta, nem ő akart távozni, a showrunner, Scott Gimple döntött a fordulat kapcsán. Kiírása a történet szempontjából fontos, ezzel magyarázható Rick egy későbbi döntése. A kilencedik részben Carl megpróbál apjának átadni mindent, amit ő megtanult, és igyekszik meggyőzni, hogy ne nyírja ki Negan teljes bandáját, mert vannak még jó emberek.

Mindez jól és nagyon rosszul is elsülhet, és a sorozatnak most szüksége van arra, hogy visszatérjen a helyes útra. A nézettség ebben az évadban jelentősen visszaesett, és a visszajelzések sem pozitívak az internet népétől.

Szerintetek jó ötlet volt Riggs menesztése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)