Hirdetés

The Walking Dead - a nyolcadik évad fináléjában valaki visszatér, de kár örülni

|

Kaptunk egy promóciós képet az évadzáróból, ami alapján úgy tűnik, ismét képernyőn láthatunk egy olyan szereplőt, aki már meghalt.

Hirdetés

A héten lezárul a The Walking Dead sorozat nyolcadik szezonja, ami már eddig is tartogatott jó néhány meglepetést, de a jelek szerint a finálé sem lesz unalmas, ugyanis most kiderült, hogy feltűnik majd egy karakter, aki már nem él a sorozatban. Lejjebb értelemszerűen spoilerek következnek, szóval ha nem vagyok naprakészek a sorozatot illetően, csak saját felelősségre olvassatok tovább!

Hirdetés

Az AMC közzétett egy képet a nyolcadik évad utolsó epizódjából, amelyen a főszereplő, azaz Rick Grimes mellett annak fia, Carl Grimes is látható, azonban jóval fiatalabban, mint amikor meghalt. Valószínűleg csak egy visszaemlékezés vagy képzelgés erejéig fogjuk ismét látni a fiatal Carlt, ám ennek ellenére szép gesztus ez a készítők részéről.

Ti nézitek még a The Walking Deadet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)