Hirdetés

The Walking Dead - folytatódik a forgatás

|

John Bernecker kaszkadőr halála miatt szüneteltették a The Walking Dead 8. évadának forgatását, de a stáb a tragédia után most újra munkába állt.

Hirdetés

A napokban adtunk hírt arról, hogy a The Walking Dead egyik kaszkadőre, John Bernecker egy zuhanás következtében súlyos sérüléseket szenvedett, és később életét vesztette.

Hirdetés

A stábot érthető módon megrázta az eset,és rövid ideig szüneteltették a 8. évad forgatását. Most azonban, mint a Jadist játszó Pollyanna McIntosh posztjából kiderül, folytatják a munkát. Elmondta, hogy Johnra, munkásságára, családjára és barátaira gondol. Közben a showrunner Scott Gimple nyilatkozatában megjegyezte, hogy John felajánlotta szerveit. Mindenkinek nehéz most, de muszáj haladniuk.

A The Walking Dead 8. évadának első előzetesét várhatóan a hét második felében láthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)