Hirdetés

Balesetben meghalt az egyik kaszkadőr, leállították a The Walking Dead forgatását

|

Több mint hat méter magasból zuhant a betonra, és bár azonnal kórházba szállították, az életét nem tudták megmenteni.

Hirdetés

A Walking Dead csapatának egy fontos tagját nemrég vesztette el a stáb, amit hamarosan egy újabb tragédia követett. A nyolcadik évad forgatása közben halálos sérüléseket szenvedett el az egyik kaszkadőr, emiatt áll most a forgatás. A hírek szerint Berneckernek egy felfújt párnán kellett volna landolnia, de pár centivel mellette ért földet.

Hirdetés

A sorozatot készítő AMC közleményben adott hírt az új szezon munkálatainak felfüggesztéséről:

"Azonnal az atlantai kórházba szállították helikopterrel és ideiglenesen leállítottuk a munkát. Folyamatosan gondolunk Johnra és a családjára és imádkozunk értük"

- írták a csatorna képviselői. A halottkém pár órával később megerősítette, hogy John Bernecker a sérülések következtében elhunyt. Az Egyesült Államokban 17 évvel ezelőtt történt utoljára hasonló.

Bernecker, aki dolgozott Az éhezők viadala filmekben, a LoganAz utolsó boszorkányvadász és a Fekete párduc  forgatásán is, hatméteres magasságból esett egy betonozott részre és súlyos fejsérüléseket szenvedett. A SAG-AFTRA, aminek a kaszkadőr is tagja jelezte, hogy kivizsgálják majd a baleset körülményeit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)