Hirdetés

The Walking Dead - vajon mit jelent az öreg Rick a 8. évad előzetesében?

|

Több érdekes elmélet is szárnyra kapott a 8. évad trailere után, de a képregények alapján talán meg is lehet a helyes válasz. Ha láttátok az előzetest, gyertek spoileres kibeszélőre!

Hirdetés

A The Walking Dead 8. évadának trailere több szempontból is ütősre sikerült, a linkre kattintva nézhető is, anélkül nehéz lenne értelmezni a továbbiakat. Kaptunk egy kis ízelítőt a háborúból, felsejlettek új karakterek, és még sok minden más. De vajon miért láttuk Ricket megöregedve egy ágyban feküdni?

Hirdetés

A kérdés megválaszolására csak úgy záporoztak a rajongói elméletek, de az igazság valószínűleg a képregényes történetben rejlik, és szó sincs arról (amit sokan felvetnek), hogy Rick az egész eddig megtörténteket csak álmodta volna a kórházi ágyában. 

Aki nem ismerné a képregényt, annak vélhetően spoilerek következnek.

A magyarázat viszonylag egyszerű - ahogy a sorozatban már volt rá korábbi példa, ezúttal is egy időugrással lesz dolgunk, viszont ez az eddigi legnagyobb ugrás lehet. A következő évad dolgozza fel a képregényes All Out War történetvonalat, az idősebb Rick Grimes-t pedig a háború után eltelt legalább kettő, de maximum öt év után látjuk a falnak támasztott botjával és a megőszült fizimiskájával. Ez már a következő, A New Beginning történetszál lenne, ami alátámaszthatja nagyobb időugrást.

Persze öt év nem akkora idő, hogy valaki teljesen levénüljön közben, inkább csak kicsit megkopott hősünk. A botra és a kórházra pedig az a magyarázat, hogy a Negan elleni csatában Ricknek szétverik a lábát, amely sosem gyógyul meg teljesen. Akinek kimaradt volna az ominózus jelenet, itt egy elmélkedéssel egybekötött videó róla:

Most ti jöttök, szerintetek mire utalt ez a jelenet a Comic-Con előzetesben?

Egy biztos, a sorozat 8. évadja idén október 22-én kezdődik a jubileumi 100. epizóddal, remélhetőleg nagyot fog ütni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)