Hirdetés

The Walking Dead - senki nem szereti Ricket a 9. évadban

|

A 8. évad végén meghozott döntésével nagyon nem értett egyet a többi túlélő, ezért a továbbiakban kicsit fújnak rá. Spoileresen folytatjuk.

Hirdetés

Némileg észszerűtlenül történt meg a The Walking Dead legutóbbi szezonjának fináléjában, hogy bár lehetőség lett volna rá, Rick mégsem ölte meg Negant. A képregény olvasóinak ez nem okozhatott nagy meglepetést, de a sorozat már nem kis mértékben elkanyarodott az eredeti cselekménytől.

Hirdetés

Johnny O'Dell, a The Walking Dead egyik illetékese rajongói kérdésre elárulta, hogy Maggie, Daryl, és Jesus nagyon erősen ellenezték Rick döntését, és nem nyelték le könnyen. A kilencedik évadban számíthatunk arra, hogy foglalkoznak a témával, és nem lesznek túl kegyesek a csapat vezetőjével. Így hát lehet, hogy nem a zombik, hanem túlélőtársai okozzák majd halálát - az már biztos, hogy Andrew Lincoln még a félévadfinálé előtt távozik a sorozatból. Összességében arra számíthatunk, hogy a csapat egy kicsit még jobban szétszakad, mint most, de meglátjuk, mi történik a továbbiakban.

A sorozat október végén térhet vissza, pontos dátumot várhatóan a pár hét múlva esedékes Comic-Con során fogunk tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)