Hirdetés

Az AMC berendelte a The Walking Dead 9. évadját

|

Jó hírrel szolgálhatunk a sorozat (egyre fogyatkozó) rajongóinak, ugyanis a The Walking Dead sorozat nem ér véget a nyolcadik évad után sem.

Hirdetés

Nem követi szorosan a képregény történetét a The Walking Dead sorozat, ám Rickék kalandja így is az egyik legnézettebb műsor jelenleg, annak ellenére, hogy jó ideje hanyatlik a népszerűsége. Amíg sokan a nyolcadik évad második felét várják, addig az AMC már be is rendelte a következő szezont, ami a tervek szerint még idén elrajtol.

Hirdetés

A jelek szerint bőven van még mit mesélnie az AMC-nek, ugyanis most már hivatalos, hogy ősszel érkezik a The Walking Dead kilencedik évadja, de pontos dátumot egyelőre még nem kaptunk. Reméljük, hogy Angela Kang, az új showrunner képes lesz megbirkózni a feladattal, mert lenne mit rendbe hozni, lássuk be.

Ti nézitek még a The Walking Deadet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)