Hirdetés

The Walking Dead - komoly változásokat sejtet a 9. évad friss fotója

|

Angela Kang showrunner tényleg új irányba akarja vinni a sorozatot.

Hirdetés

Az Entertainment Weeklynek köszönhetően már nem csak a Shazam! mozi első hivatalos képével lettünk gazdagabbak, hanem a The Walking Dead sorozat 9. évadából is mutattak nekünk egy érdekes fotót. 

Hirdetés

A szóban forgó képen Michonne látható Siddiq, Enid, Cyndie, Alden valamint egy teljesen új karakter társaságában, amint házilag barkácsolt, lovak által húzott szekerekkel araszolnak egy sárral borított úton. A fotóról áradó western hangulat cseppet sem véletlen. Angela Kang, az új showrunner elárulta ugyanis, hogy az új évadban szeretnék a nézővel érzékeltetni, az előző szezonok óta temérdek dolog használhatatlanná vált a világban. Immár lovakkal és szekerekkel közlekednek az emberek autók helyett. A világítást olajlámpásokkal oldják meg, sőt a fegyverek terén is változásokra volt szükség. Kang elmondása alapján a 9. évad során megtapasztalhatjuk majd, mi történik akkor, ha az ember alkotta környezet szépen a darabjaira hullik. 

Mindez teljesen világosan azt vetíti előre, hogy az időben is ugrani fogunk valamennyit az új évad kezdetekor. Nektek mennyire jön be ez a western körítés? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)