Hirdetés

The Walking Dead - új irányba indul a sorozat a 9. évadban

|

Az új showrunner pár részletet is megosztott a következő szezonnal kapcsolatban.

Hirdetés

A Robert Kirkman képregényein alapuló The Walking Dead következő, 9. évadát új showrunner, Angela Kang vette át. Beszélt is kicsit a várható megújulásról.

Innentől lehetséges spoilerek következnek, így óvatosan a továbbolvasással.

Hirdetés

A 8. évad utolsó része lezárta a képregényből ismert All Out War sztorivonalat, viszont ezután egy kisebb időugrás következik, és Kang szerint ennek is köszönhetően az új évad frissebb és változatosabb lesz az előzőnél. Andrew Lincoln karaktere, Rick Grimes várhatóan már korán búcsúzik a következő szezonban, és a hiányában alapvetően meg fog változni a sorozat dinamikája.

A showrunner elmondta, hogy nagyon örül a lehetőségnek, és izgatott a 9. évaddal kapcsolatban. Kiemelten fontosnak tartja a főbb szereplők egymással való kapcsolatait, és persze - ahogy az a műsorban elvárható volt - az erős, példaképként szolgáló női karaktereket is.

Ti mire számítotok a The Walking Dead 9. évadában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)