Hirdetés

The Walking Dead - egyre biztosabb, hogy kik lesznek a következő évad ellenfelei

|

A következő évad nagy gonoszainak kiléte szereposztói infókból derült ki, bár valószínűleg nem vág falhoz senkit a felismerés.

Hirdetés

Most, hogy a legutóbbi évad nagy rossz arca le lett tudva, új ellenfelek után néz a The Walking Dead. Egyre több nyom utal arra, hogy a 9. évadban a The Whisperers nevű, zombibőrben járkáló csapat lesz a főellenség.

Hirdetés

A legnagyobb erre utaló infó az, hogy elkezdtek színésznőket keresni Yumiko és Magna karaktereihez, akik központi szerepet játszanak a túlélők és a Whisperers közti konfliktusban. Az eredeti sztori harmadik központi alakjáról, Alpháról egyelőre még nincs hír, de nem csodálkoznánk azon, ha ő is felbukkanna a folytatásban. 

Yumiko és Magna érkezését egyébként a képregényekben először nem vette jó néven az ismert csapatunk, de később összehaverkodtak, és már együtt harcoltak a támadók ellen. Valószínűleg hasonló szituációra számíthatunk majd a sorozat következő évadában.

Ti milyen viszonyt ápoltok jelenleg a sorozattal? Nézitek még vagy rég elengedtétek már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)