Hirdetés

The Walking Dead 9. évad - a Suttogók is feltűnnek az új évad előzetesében

|

A The Walking Dead következő évadának első előzetesében újabb ellenlábasok bukkannak fel, akik a képregények rajongói számára egész biztosan ismerősek lesznek.

Hirdetés

Habár az utóbbi években egyre több kritika éri a The Walking Deadet a monoton történetvezetése miatt, még mindig van egy elég nagy rajongótábor, akik kitartanak a sorozat mellett, így meglepődtünk volna, ha az idei Comic-Con során nem dobnak meg minket egy új teaser, ahogy eddig gyakorlatilag minden évben.

Hirdetés

A rajongók már korábban is kitalálhatták, viszont a legújabb teaser alapján viszont már teljesen biztos, hogy a következő évad nagy ellenfelei a Suttogók lesznek majd (előlük bujkál Rosita és Eugene), akik a képregényekben is komoly szerepet kaptak. A történet szerint a túlélők ezen csoportja az élőhalottak bőrét viselve vegyül el köztük, valamint arra is képesek, hogy a kóborlókat terelgetve fegyverként használják őket. Persze nem csak ez az érdekes, ugrunk kicsit az időben, Carl álma megvalósulni látszik, de persze semmi sem olyan egyszerű, mint ahogy megálmodja az ember...

Most már az is hivatalos, hogy a Andrew Lincoln hamarosan távozik a sorozatból, szóval nem lenne meglepő, ha a Suttogók lennének azok, akik véget vetnek Rick karrierjének (még akkor is, ha ez eléggé nagy eltérés lenne az eredeti történettől).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)