Hirdetés

The Walking Dead - a jelenet az évadnyitóból, amiről biztos lemaradtál

|

Akinek volt egy kis sütnivalója, az biztosan betárazott zsebkendőkből a The Walking Dead hetedik, évadnyitó epizódja előtt. Reméljük, még maradt belőle.

Hirdetés

Aki nem látta még az új részt és a spoilereket sem kimondottan szereti, attól most könnyes búcsút veszünk, mert innentől bizony kemény spoilerek jönnek és egy olyan jelenet, amiről valószínűleg sokatok lemaradt.

Utolsó figyelmeztetés! … Akkor kezdjük. Vége szakadt a találgatásoknak és kiderült, hogy kik is haltak meg valójában, a hetedik évad kezdő részében. A korábbi fals infók szerint Maggie-t érte utol Lucille, de a lány még mindig él és… sír. Tessék szépen megnyugodni, tényleg Abraham és Glenn távozott az örök zombimezőkre.

Glenn keserves utolsó szavait mind hallhattuk: "I'll find you." Mondta Maggie-nek. Ha visszagondolunk a korábbi évadokra, ez az egy röpke mondat mély jelentéssel bír. Glenn és Maggie az évadok során sokszor elszakadtak egymástól, de valahogy mindig sikerült visszatalálniuk ugyanarra az ösvényre. Glenn pedig pont ezt vetítette előre a búcsú mondatával, hogy most ugyan ismét elválnak, de ő majd újra megtalálja Maggie-t.

Viszont egy másik búcsúnak is szemtanúi lehetett, aki látott valamit a könnytengeren túl. Abraham a halála előtt egy apró, alig észrevehető gesztussal köszönt el Sasha-tól, egy béke jellel. Na ki vette észre?

Térjünk most vissza pár évaddal korábbra, hogy miért is fontos ez az egész.

Reg halálával indult be a kémia Abraham és Sasha közt, de igazán sosem jutottak ennél tovább, nem tudtak kibontakozni. Csak apró jelekből derült ki, hogy törődnek egymással. Ez a béke jel is pont ilyen volt, a szeretetük jele. Az egész béke jelezés pedig még anno Alexandriában kezdődhetett közöttük. Ez az ő kettejük közös kis dolga volt. Sasha búcsúzás gyanánt, először egy közös járőrözés során használta a jelet. Bemutatta és szépen távozott az őrjáratból.

Ezt a közös jelet villantotta meg Abraham is a halála előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)