Hirdetés

The Walking Dead - visszatérhet Andrew Lincoln, de nem színészként

|

Most egy kicsit marad a családjával, viszont jövőre újra a sorozaton dolgozhat.

Hirdetés

Legalább az évad feléig mindenkinek érdemes lesz néznie az októberben visszatérő The Walking Deadet, ugyanis két fontos szereplőtől is búcsút veszünk, és láthatjuk, milyen új irányba indul a sorozat az új showrunner segítségével.

Hirdetés

Aztán majd újra eldönthetjük, érdemes-e még maradni vagy mehet az egész a kukába. Andrew Lincoln is elhagyja a szériát, hazautazik az Egyesült Királyságba a családjához, viszont most az Entertainment Weeklynek azt nyilatkozta, nemsokára visszatér a georgiai Senoiába, ahol a sorozatot forgatják, figyeli a jelenlegi rendező munkáját, és a tizedik évadot már ő szeretné rendezni. Még nem biztos, hogy majd tényleg ő láthatja el a rendezői feladatokat, és azt sem tudni, az egész évadott rábízzák-e, vagy csak egy részt, ahogy az egykor Abrahamet játszó Michael Cudlitzra a 9. szezon 7. epizódját, vagy a Fear the Walking Deadben szereplő Colman Domingóra a spin-off széria egy részét.

A The Walking Dead a 9. évaddal október 7-én tér vissza az Egyesült Államokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)