Hirdetés

The Walking Dead - Andrew Lincoln és Norman Reedus együtt szálltak volna ki a sorozatból

|

Az évekkel ezelőtt kötött baráti megállapodásuk szerint ha az egyik ment volna, követte volna a másik.

Hirdetés

Azt már viszonylag régóta sejtettük, majd a Comic-Conon hivatalosan is megerősítették, hogy a The Walking Dead 9. évadában száll ki a sorozatból a Rick Grimes-t alakító Andrew Lincoln. Az Entertainment Weekly-vel készült interjúban viszont kiderült, hogy eredetileg Norman Reedussal együtt szerették volna befejezni a sorozatot.

Hirdetés

A rajongóknak nem kell megijedni, Daryl karaktere továbbra is marad, az viszont nagyon érdekes, milyen jó és szoros barátság alakult ki a két színész között. Reedus elmondta, hogy még a harmadik vagy a negyedik évad forgatásai alatt találták ki, hogy ha az egyikük befejezi, akkor a másik is búcsúzik a The Walking Deadtől. Reedus Lincoln távozása ellenére marad, viszont barátja búcsúja elég nagy hatással van rá.

Lincoln is nagyon pozitívan és érzelmesen nyilatkozott a sorozatról és a forgatások alatt kialakult emberi kapcsolatokról. Továbbra is nagyon szereti a The Walking Deadet, a munkatársakat, és életének egyik legizgalmasabb és legcsodálatosabb időszakaként fog visszaemlékezni az eltöltött évekre.

A The Walking Dead 9. évada október 7-én debütál, és a legutóbbi híresztelések szerint Rick Grimes karaktere mindössze hat epizódban fog szerepelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)