Hirdetés

The Walking Dead - Andrew Lincoln elhagyja a sorozatot

|

Nem tudni még, hogyan, de a kilencedik évad során el kell búcsúznunk Rick Grimes karakterétől.

Hirdetés

Miután a nyolcadik évadban elbúcsúztunk Carltól, akinek a képregényekben fontos szerepe volt, most az apja is kiszáll valahogy, így a sorozat elveszíti legfontosabb karakterét.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly és a Collider is arról számolt be (egymástól függetlenül), hogy Andrew Lincolnt valamikor a kilencedik évadban láthatjuk utoljára. Nem tudni még, meghal-e, vagy csak elhagyja a csoportot, és zombik végeznek vele, vagy valahogy máshogy távozik az élők közül, de valami történni fog. A Collider szerint egyébként Norman Reedus, azaz Daryl kerül a középpontba innentől. Arról is szólnak pletykák, hogy a Maggie-t játszó Lauren Cohan sem marad sokáig. 

Ha mindez igaz, reméljük, hamar befejezik a sorozatot, mert innentől már semmiképp nem lesz ugyanaz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)