Hirdetés

Ilyen lenne animeként a The Walking Dead

|

Animált sorozatként is szívesen megnéznénk az AMC sikersorozatát, főleg ha a Madhouse stúdiója készíti.

Hirdetés

A The Walking Dead továbbra is a zombis műfaj egyik meghatározó alappillére, akár a tévésorozatról, akár az eredeti képregényekről beszélünk. Az eredeti történet megjelenése óta elég sok szerző használta a zombis kontextust arra, hogy morális kérdéseket feszegessen, így elkerülhetetlen volt, hogy előbb utóbb a japán írókat is megihlesse a téma.

Hirdetés

A High School of the Dead eredetileg 2006-ban kezdődött és míg sokkal több hangsúlyt helyezett az őrült akciójelenetekre, a története alapvetően ismerős alapfelállás volt: a főszereplők csoportjának nem csak az apokalipszist kell átvészelnie, de szembesülnie kell olyan túlélőkkel is, akiknek a szükség igencsak átalakította az értékrendjét.

Egy rajongó valószínűleg ebből merítette az ihletet, amikor úgy döntött, hogy elkészíti a The Walking Dead nyitányát a High School of the Dead jeleneteivel, amit a fenti videóban meg is tudtok nézni. A végeredmény zseniális lett és simán megnéznénk egy sorozatot, ami vegyíti a két stílust már csak azért is, mert a Madhouse stúdió jellemzően kiváló munkát végez.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)