Hirdetés

Robert Kirkman már tudja, hogyan fog végződni a The Walking Dead

|

A The Walking Dead képregény megalkotója a Comic-Conon beszélt arról, milyen tervei vannak a befejezést illetően.

Hirdetés

2003-ban rajtolt el a zombis történet, ami azóta kiegészült számos játékkal, könyvvel és persze két népszerű sorozattal is. A havonta megjelenő füzetekben már nagyon sok minden történt, de Kirkmannek még bőven van mesélnivalója, és most nagyon magabiztosan nyilatkozott arról, hogy merre halad a sztori és hogy érhet véget.

Hirdetés

A korábbi évekhez hasonlóan idén is volt saját panelje a The Walking Deadnek, amin a történet kitalálója, Robert Kirkman is részt vett és azt nyilatkozta, hogy egyszer biztosan véget ér a kaland, úgy tűnik, ő már tudja is, mi lesz a vége.

Elmondása szerint már két vagy három évvel ezelőtt kitalált egy egész jó befejezést, tehát pontosan tudja, merre halad a sztorival, és mi fog történni, ha majd egyszer eljut a nagy fináléig.

Persze Kirkman már korábban is beszélt a történet befejezéséről, és a 200. részhez közeledve szinte biztosak vagyunk benne, hogy még egy darabig nem szeretne végezni a képregénnyel, mivel pörög a biznisz.

Szerintetek hogyan fog véget érni a The Walking Dead? Vagy már épphogy véget kellett volna érnie?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)