Hirdetés

The Walking Dead - megvan, ki lesz Beta az új évadban

|

Bejelentették, hogy az új, ellenséges csoport egyik fontos tagját ki fogja alakítani.

Hirdetés

Most, hogy Negan és egykori csapata már jobbára ártalmatlan, Rickéknek új ellenségeket kell keresnie. Már egy ideje sugallták a sorozat készítői, hogy nincsenek messze a Suttogók, és a 9. évadban valamikor biztosan megismerkedhetünk velük. 

Hirdetés

Közéjük tartozik Beta is, aki Alpha után a csoport második legfontosabb vezetője. Mint most kiderült, a Sons of Anarchyból ismert Ryan Hurst fogja megformálni, aki tökéletes lehet a szerepre. A karakter maga egy hallgatag, de erőszakos, erős figura. 

Alphát Samantha Morton, lányát, Lydiát Cassady McClincy fogja megformálni. A The Walking Dead 9. évada október 7-én indul az Egyesült Államokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)