Hirdetés

The Walking Dead - újabb fontos szereplő hagyhatja el a sorozatot

|

Az már biztos, hogy lesz 10. évad, viszont ezt nem mindenki várja meg.

Hirdetés

Tavaly két fontos szereplő is kiszállt a The Walking Deadből: távozott a Ricket játszó Andrew Lincoln, valamint a Maggie-t alakító Lauren Cohan is.

Hirdetés

A kilencedik évad végeztével lejár Danai Gurira, avagy Michonne szerződése, és egyelőre nem írt alá a tizedik szezonra. A The Hollywood Reporter szerint a helyzetet bonyolítja, hogy Gurira a Fekete Párduc és a Bosszúállók filmek miatt is keresett színésznő lett, így még jobban elhúzódtak a visszatéréséről szóló tárgyalások.

A végén talán csak Daryl marad, aki szeretne a fináléig kitartani. Egyébként Angela Kang, a jelenlegi showrunner a 10. évadra visszahozná Lauren Cohant is, akivel állítása szerint már üzengettek egymásnak, de még nem ültek le beszélni. Lincoln pedig a karakterére fókuszáló filmekre készül, őt feltehetően a sorozatban már nem látjuk viszont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)