Hirdetés

A The Walking Dead szünetében vetítették a Deadpool 2 legújabb trailerét

|

Nagy meglepetések azért nem voltak, de néhány új poént sikerült elsütni.

Hirdetés

Tegnap éjjel (vagy ma hajnalban, ki honnan nézi) vetítették a The Walking Dead évadzáróját, így rengetegen tapadtak a képernyőkre. Nem csoda, hogy Deadpool alkotói ezt az időpontot választották, hogy egy szélesebb közönséggel is megismertessék a hamarosan érkező filmet.

Hirdetés

A sorozat szünetében és a The Talking Dead beszélgetős műsor alatt levetített részletekből a legutóbbi trailer vágott változata állt össze, ami még durvább, még pörgősebb, még poénosabb lett. Új jelenetet talán csak néhányat pakoltak bele, de így is érdemes rászánni a másfél percet. Meg aztán ki tudja, lehet csak én nem vettem észre valamit.

A hazai mozik egy hónap múlva, május 17-én kezdik el vetíteni a filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)