Hirdetés

The Walking Dead - tökéletes vígjáték lehetne, ha az Easy Street volna a főcímdala

|

Aki már látta a The Walking Dead eheti részét, az bizonyára emlékszik az Easy Street című dalra. Nyilván hamar mém lett belőle.

Hirdetés

Mostantól spoilerekkel folytatjuk, úgyhogy ha nem láttátok még a 7. évad 3. részét, éa szeretnétek megnézni, semmiképp ne görgessetek lejjebb. Ha nem zavar titeket a spoiler, olvassatok tovább bátran.

Az első részben történt, hogy Darylt Negan magával vitte. Nem azért tartja fogságban, hogy zsarolhassa Rickéket, erre nincs szüksége (valószínűleg a két szétvert fej és az autókázás többnyire megtette a hatását), csak a saját oldalára akarja állítani, ehhez azonban meg kell törnie. Daryl egy sötét cellába van bezárva, ahol csak kutyakajás szendvicset kap, és ha ez nem lenne elég, folyamatosan szól a The Collapsible Hearts Club Easy Street című száma, amit én már a rész alatt meguntam, képzelhetitek, Daryl mit érez. Egy rajongó a sorozat jeleneteit felhasználva új intrót rakott össze, ami alapján az internetet eddig csukott szemmel látogatók okkal hihetik, hogy a The Walking Dead igazából egy sitcom. Annyira passzol a zene és a jelenetek, hogy az valami csodálatos. Nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)