Hirdetés

Végre megtudtuk, melyik The Walking Dead-szereplő csatlakozik a Fear the Walking Dead stábjához

|

Megtörtént a nagy bejelentés, de nem az a karakter megy át a testvérsorozatba, akire sokan számítottak.

Hirdetés

Még a The Walking Dead 8. évadjának indulása előtt lett bejelentve, hogy a két zombis sorozat összeér majd a jövőben, és az egyik szereplő mindkettőben feltűnik majd. Nemrég kiderült, ki lesz a szóban forgó karakter, de sokan nincsenek kibékülve a készítők döntésével.

Hirdetés

Amikor bejelentették a crossovert, a rajongók elkezdtek agyalni a dolgon, és az tűnt a leglogikusabb megoldásnak, hogy Abraham Ford fog szerepelni a Fear the Walking Deadben, ugyanis az ő kalandja Texasban kezdődött, ráadásul a sorozatban is szóba jött már az állam legnagyobb városa, Houston.

Tegnap lement a 8. évad legújabb epizódja, majd az azt követő beszélgetős műsorban, a Talking Deadben be is jelentették, hogy Lennie James karaktere, Morgan Jones csatlakozik a Fear the Walking Deadhez. Morgan a The Walking Dead legelső évadában debütált, és néhány évaddal ezelőtt vissza is tért a túlélőkhöz, de most úgy tűnik, megint elhagyhatja őket, ugyanis hamarosan már kezdődik is a testvérsorozat 4. évadjának forgatása a texasi Austinban.

Ti is Morgant vittétek át volna a másik sorozatba, vagy esetleg valaki mást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)