Hirdetés

Moziban nézhetjük majd az első The Walking Dead filmet

|

A Rick Grimesra fókuszáló egész estés film már kapott is egy rövid kedvcsinálót.

Hirdetés

Sorra lépnek ki a főbb szereplők a The Walking Dead sorozatból, Andrew Lincoln kilépése pedig sokakat meglepett, mivel azt gondolhatták, nélküle nem is működne a sorozat. Nincs azonban ok szomorkodni, egyrészt nem rajta múlt már jó ideje a nézhetőség, másrészt Lincoln népszerű karaktere, Rick Grimes nem tűnt el végleg, film formájában találkozunk majd vele. De nem úgy, ahogy eredetileg gondoltuk. 

Hirdetés

A The Walking Dead Comic-Con paneljén kiderült, hogy Rick önálló filmjét nem a tévékbe, hanem a mozikba szánják, amit a legelső teaser is alátámaszt. Bár magából a cselekményből semmit sem mutat, viszont az kiderül belőle, hogy a Universal Pictures felel majd a mozikba kerülésért: 

Egyelőre nincs semmilyen konkrét információnk azzal kapcsolatban, hogy miről fog szólni az első The Walking Dead film, ahogyan arról sem, hogy mikor számíthatunk rá, viszont az AMC tervei között az szerepel, hogy a későbbiek során többet is készít majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)