Hirdetés

The Walking Dead - februártól magyarul is nézhető!

|

A FOX 2014 februárjától Magyarországon is sugároz, ami egyet jelent többek között a The Walking Dead sorozattal.

Hirdetés

A FOX közleményben jelentette be, hogy 2014. február elsejétől Magyarországon is elérhető lesz a szórakoztató csatornája, elsőként kizárólag azok számára, akik előfizetnek a Telekom digitális televíziós szolgáltatás családi csomagjaira.

A CineStar számolt be róla, hogy a FOX olyan sorozatokkal kívánja letarolni a hazai kínálatot, mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, A Simpson család legújabb évadjai, a The Bridge vagy a 24 új szezonja, a Live Another Day.

A csatorna műsora a hét minden napján, reggel 6-tól egészen éjjel 2-ig látható lesz, továbbá a fenti szériákon kívül olyan sorozatokat is elhoz a magyar nézőknek, mint a Crisis vagy a The Crazy Ones Robin Williams főszereplésével, de például újranézhetjük vele az Így jártam anyátokkal összes eddigi epizódját és kapunk bőven dokumentumfilmeket is (Luxus orosz kivitelben, Légy férfi!).

Carlos Ortega, a Közép- és Kelet-Európai régióért felelős vezérigazgató helyettes így nyilatkozott a bejelentéssel kapcsolatban: “Rendkívüli izgalommal tölt el, hogy elhozhatjuk a FOX csatornát az eredeti, áttörő és exkluzív sorozataival együtt a magyar rajongóknak." – mondta, majd hozzátette: "Legújabb közönségünk olyan világszínvonalú tartalommal találkozhat a csatornán, amely a magyar nézők igényeinek megfelelően kerül adásba."

Ti várjátok már 2014. február elsejét? Szerintetek a The Walking Dead címet is lefordítják vagy marad eredetiben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)