Hirdetés

Még évtizedeken keresztül folytatódhat a The Walking Dead franchise

|

A zombikkal ellentétben a The Walking Dead széria jelenleg elpusztíthatatlannak tűnik.

Hirdetés

Negan eléggé felborzolta a kedélyeket ahhoz a The Walking Dead 8. évadának nyitányában (ami egyúttal a 100. rész volt), hogy az érdeklődés kitartson még néhány rész erejéig, de az AMC zombis szériája az epizódról-epizódra csökkenő nézőszám ellenére sem panaszkodhat, még mindig rengetegen követik Rickéket. A Fear the Walking Deaddel tervezett crossover pedig valószínűleg ismét megdobja majd a nézőszámokat, szóval valószínűleg nem egyhamar fogunk ráunni a szériára. 

Hirdetés

Most az AMC vezérigazgatója, Josh Sapan beszélt arról, amire korábban már az egyik showrunner is utalt: a jövőt nehéz lenne megjósolni, de ha sikerül megtartani a nézőket, akkor The Walking Dead reményeik szerint még hosszú ideig velünk marad. 

"Nem vesszük félvállról a franchise kifejezést. Nem vetjük csak úgy oda, mintha egy súlytalan szó lenne. A legjobbaktól tanultunk. Néhányan közülük már 30-40-50 éve a szakmában vannak. Nekünk is megvan rá az esélyünk, hogy hosszú életű legyen a franchise-unk."

Érdekes, hogy Sapan nem egyértelműen a sorozatról és annak jelenlegi karaktereiről, hanem magáról az egész franchise-ról beszélt, amely magába foglalja csakúgy a harmadik szezonnál járó Fear the Walking Deadet, mint más lehetséges új spin-offokat is, esetleg vadonatúj karakterekkel.

A kérdés már csak az, hogy a zombiapokalipszisben ragadt túlélők drámázása meddig fogja tudni fenntartani az érdeklődést, mert jelenleg azért vannak gondok ezzel (legalábbis szerintünk). Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)