Hirdetés

The Walking Dead - Romero szerint szappanopera

|

A horrorfilmek nagymestere, George Romero véleménye szerint a The Walking Dead nem több egy szappanoperánál.

Hirdetés

Olyan klasszikus zombis horrorok után, mint az 1968-as Az élőhalottak éjszakája, az 1978-as Holtak hajnala vagy az 1985-ös A holtak napja után George A. Romero azért viszonylag kényelmesen mondhat véleményt a műfaj bármely alkotásáról és a jelenleg 73 éves rendező rendszerint él is a tekintély alapú szólásszabadság lehetőségével. Ezúttal éppen a negyedik évadát fogyasztó The Walking Dead sorozatról osztotta meg velünk a nézeteit.

Romero szerint a széria producerei korábban már felkérték őt, hogy rendezzen meg egy-két epizódot, de saját bevallása szerint visszautasította őket, nem akart a The Walking Dead részesévé válni, mivel alapjában véve ez egy szappanopera, amiben alkalmanként feltűnnek a zombik is. Hozzátette, hogy ő mindig a szatíra és a politikai kritika karaktereként használta a zombikat és az a tapasztalata, hogy manapság pont ez hiányzik. 

Ti osztjátok Romero véleményét, a The Walking Dead valóban egy nyomokban zombikat is tartalmazó szappanopera lenne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)