Hirdetés

The Walking Dead - visszatérhet az egyik halott karakter

|

A The Walking Deadben nem ritka, hogy aki meghal, az ha rövid időre is, megint eleven lesz, de most másról van szó.

Hirdetés

A 7. évad záróepizódjában meglepő volt újra látni Abrahamet, akinek fejét, mint tudjuk, az évadnyitóban Negan elemeire bontotta. Természetesen nem lapátolták fel és tették össze, hogy aztán egy titkos laboratóriumban újraélesszék, a karakter csak egy képzelgésben szerepelt.

Mivel a showrunnerek úgy gondolják, a hasonló jeleneteknek, visszaemlékezéseknek helye lehet a történetben, nem zárkóznak el attól, hogy másokat is visszahozzanak. A holtak listája hosszú, de az egyik showrunner, Scott Gimple szerint határozottan esélyes, hogy Glenn újra megjelenjen. A vele interjút készítő TVLine arra kérdezett rá, hogy amikor Maggie szül, felbukkanhat-e egykori férje mellette, de erre azt válaszolta, hogy egyelőre még korai lenne, mivel időben nem sokat haladtuk előre a szezonban.

Ti örülnétek neki, ha újra láthatnátok őt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)