Hirdetés

Véget ért a The Walking Dead képregénysorozat

|

Robert Kirkman egyszer csak bejelentette, hogy az e heti képregényszám az utolsó.

Hirdetés

A The Walking Dead-rajongókat az a meglepő hír fogadta, hogy a 193-as füzet lesz az utolsó a képregényes széria történetében. A befejezés az alkalomhoz illően háromszor akkora lett, mint az átlagos kiadások. Ettől a ponttól spoilereket olvashattok a 191 és 192-es számokra vonatkozóan, szóval ha esetleg még nem tartanátok itt a történetben, akkor inkább először pótoljátok be az utolsó füzeteket.

Hirdetés

Az előző két számban láthattuk Rick Grimes életének utolsó kalandját. A legutóbbi füzetben meghalt a főhős, de ettől függetlenül senki sem számított rá, hogy Robert Kirkman ilyen gyorsan, lényegében szinte azonnal le is zárja a sztorit. Az író egyébként egy meglepően, ugyanakkor teljesen érthető okból kifolyólag nem árulta el senkinek a vég közelségét:

"Utálom tudni, hogy mi következik. Mint rajongó, utálom tudni, hogy oké itt a film utolsó harmada, most lesz vége a sztorinak. Utálom, hogy a reklámok számából már tudom, hogy közeleg a sorozatrészem vége. Utálom, amikor érzem, hogy egy könyv vagy egy képregény végéhez közeledek."

Kirkman azt akarta, hogy a rajongók időérzéküket elvesztve mélyülhessenek el a történetben, és ne számítsanak a befejezés közeledtére. Szerinte ettől lesz igazán szórakoztató az egész.

A #193-as képregény már megvásárolható az amerikai képregényboltokban, így akit komolyan érdekelnek a füzet meglepetései, azok óvatosan járják a The Walking Deaddel kapcsolatos oldalakat, mindenhol spoilerekbe lehet botlani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)