Hirdetés

Egy fontos kérdést megválaszolatlanul hagyott a The Walking Dead képregény

|

Robert Kirkman váratlanul befejezte az élőhalottakra fókuszáló képregénysorozatát, viszont a rajongóknak még maradtak kérdéseik.

Hirdetés

Alaposan sikerült meglepnie mindenkit Robert Kirkmannek, ugyanis mindenfajta felvezetés nélkül egyszer csak bejelentette, hogy az e heti The Walking Dead képregényszám a sorozat utolsó része - a készítő szerint így szerette volna elérni azt, hogy a rajongók olvasás közben ne számítsanak a befejezésre. 

Hirdetés

Innentől kezdve spoilereket olvashattok a képregény utolsó részével kapcsolatban. Szóval a legutolsónak bizonyult 193-as füzet végén egy nagyobb időugrás volt a történetben és azt láthattuk, hogy a túlélőknek többnyire sikerült visszavenniük a világukat a zombiktól, viszont egy fontos kérdésre nem adott választ: hogy mi okozta a vírust, ami agyvelőre szomjazó szörnyekké változtatta az embereket.

Kirkman egy 2018-as Tumblrön tartott kérdezz-felelek során azt válaszolta egy hasonló kérdésre, hogy talán évekkel később, ha minden véget ér akkor egy interjú során egyszerűen csak megemlíti majd, mivel ez olyasmi, amit J.K. Rowling (a Harry Potter sorozat írónője) is tenne.

Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a sztori és a karakterek életének szemszögéből teljesen lényegtelen, hogy mi indította el az egészet. Kirkman példája szerint ha Washingtonból érkezne egy tudós és elmondaná a szereplőknek, hogy mi történt, akkor azok valószínűleg csak megvonnák a vállukat és tudomásul vennék, mivel ez semmit sem változtat a helyzetükön. 

Nektek számít, hogy mi indította el a zombilázat a The Walking Deadben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)